Vælg side

Eakin Cohesive Hudplader

Eakin Cohesive ® hudplader ( 2.1 mm tykkelse) findes i 2 størrelser :

  • 10 x 10 cm: anvendes oftest som ekstra hudbeskyttelse til at udjævne ar og folder omkring et mindre sår, hvorpå der skal sættes en Eakin fistelpose efterfølgende.
  • 10 x 20 cm: anvendes oftest til at give yderligere hudbeskyttelse og forebygge lækage anvendt sammen med Eakin fistel- og sårposer

Ved at klippe Cohesivepladen 10 x 20 i 2 strimler på langs, kan disse anvendes som ekstra forebyggelse af lækage rundt langs kanten af såret som en slags indramning af såret, så sårposen får et plant, sikkert område at fæstne på. Dette bevirker, at fistel- sårposen kan sidde mere sikkert på såret i længere tid.

TIP:
Klip små takker ind i den ene side af strimlen, så strimlen kan lægges rundt langs sårkanten. Dette bevirker, at fistel- sårposen kan sidde mere sikkert på såret i længere tid.

Dette forebygger lækage og ubehag for patienten. Hertil kommer besparelser i udgifter og tid for personalet til skift.

"Klæberen føles fantastisk. Den eneste klæber jeg har prøvet som er så blød og komfortabel, og ikke laver folder eller  løsner sig i kanten.”

- eakin dot bruger -

Eakin Cohesive Hudplader

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Focuscares nyhedsbrev er til dig som har brug for viden om stomi- og sårpleje og som gerne vil holdes opdateret om nyheder.

Uanset om du er nyopereret eller har været stomiopereret længe eller du er sundhedfaglig person.

Vi lover dig, at vi ikke sender mange nyhedsbreve- kun ca.6-10 stk. på årsbasis med relevant indhold.

God fornøjelse med vores hjemmeside.

Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker gratis vareprøver.

Professionel / Bruger

Tak for din tilmelding