+45 49 26 13 99 info@focuscare.dk

Nyheder

Europæisk kongres

Europæisk kongres

I dagene 18 – 21 juni var ca 1800 personer med interesse for stomipleje fra hele europa samlet til europæisk kongres på ESTREL kongres hotel i Berlin. – Kongressen er primært for stomisygeplejersker og afholdes hver andet år på skift i forskellige lande.

I år var der meget stor søgning til Eakin´s stand da de havde ”verdenspremiere” på eakin dot (selvom vi i Danmark havde fået lov at tyvstarte). Eakin dot som er Eakin´s helt nye og første 2 dels system var udsat for meget stor opmærksomhed og ikke uden grund, for vi tror det bliver en succes og dem som allerede har prøvet det, er begejstret. – Så skynd dig at kontakte os for at få tilsendt nogle prøver på det nye system, som indtil videre fås til Colo- og Ileostomi med en max stomidiameter på 37,5mm.

NYHED – Eakin Contour kantsikring

NYHED – Eakin Contour kantsikring

Unik form med slidser, hudvenlig hydrokolloid og tynde kanter gør eakin Contour kantsikringer unik.

Ideel ved buler, fordybninger, brok, hvor klæberens evne til at hæfte langs kanten er udfordret.

Eakin contour giver brugeren mulighed for at bøje, strække og bevæge sig uden begrænsninger – så de kan komme videre med deres dag.

Læs mere om eakin contour her

"Klæberen føles fantastisk. Den eneste klæber jeg har prøvet som er så blød og komfortabel, og kke laver folder eller ikke løsner sig i kanten.”

- eakin dot bruger