Vælg side

Stomiposer med optimal pasform

Med den rette stomipose bliver din stomi bare en lille del af det store billede i dit liv.

Efter operationen og i de efterfølgende faser af livet med en stomi er det nødvendigt at afprøve forskellige stomiposer. Vi ved, at det kan være en udfordrende proces, især for dem med mange komplikationer. Nogle mister troen på, at de kan leve fuldt ud med stomi. Oftest fordi de har anvendt produkter, der ikke passer 100% til deres stomi.

Vi er her for dig! Hos Focuscare tilbyder vi et bredt sortiment af primært eakin stomiposer og tilbehør, der imødekommer langt de fleste behov – også de mere komplekse. eakin stomiposer er især oplagte, hvis du oplever problemer med lækager. De er også gode til maver med brok og buler samt stomier, der ligger trukket tilbage i forhold til hudniveau.

Frihed med eakin stomiposer

Alle vores stomiposer er hudvenlige og fleksible for at sikre en optimal pasform og dermed tryghed. Du kan vælge mellem 1-dels eller 2-dels poser med flad eller blød konveks klæber, velegnet til kolostomi, ileostomi og urostomi. Vi har også stomiposer til børn og nyfødte.

De fleste eakin stomiposer og plader kommer i både opklipbare og faste hulstørrelser. Med kun 2½ mm interval i vores produkter er der en større chance for, at du ikke behøver at klippe for at opnå den perfekte pasform omkring stomihullet.

Vores eakin dot® 2-dels stomipose findes i to ringstørrelser og dækker derfor behovet for store hulstørrelser som f.eks. ved loop-ileostomi eller nyopererede stomier. eakin dot® stomiposerne har klæber med slidser i yderkanten, hvilket sikrer optimal tilpasning på huden uanset form. Den hæfter straks på huden, hvilket betyder en generelt længere bæretid, færre skift og mere frihed.

Hvis du oplever udfordringer med din stomipose, skift, rød eller irriteret hud, er vores sygeplejersker klar til at guide dig og tilbyde dig gratis vareprøver. Kontakt os i dag!

En-dels og to-dels stomiposer

En-dels stomiposer er et samlet system, hvor klæberen og posen er svejst sammen og klæbes direkte på huden.

To-dels stomiposer består af en adskilt selvklæbende plade og en pose, der fastgøres til pladen enten ved klik- eller klæbesystem. Dette tillader udskiftning af posen uden at skulle skifte hele systemet.

Stomityper

Stomiposer-ny

eakin dot 1- dels tømbar stomipose

En hudvenlig stomipose med ekstra lang bæretid. Den hudvenlige klæber hjælper med at opretholde og forbedre hudens tilstand omkring stomien. Frigør tid, ved at forebygge hudproblemer forårsaget af lækager eller stripping af huden.
Stomiposer-ny

eakin Pelican 1-dels stomiposer

eakin Pelican 1-dels stomiposer med flad klæber. Klæberen er hydrokolloid og yderst hudvenlig og passer til de fleste hudtyper. Klæberen har en hurtig vedhæftning og maksimal klæbeevne, hvilket betyder optimale vilkår for, at undgå lækage. Fås til colostomi, ileostomi og urostomi i 3 forskellige posestørrelser.
Stomiposer-ny

eakin dot 1- dels tømbar convex stomipose

En hudvenlig stomipose med ekstra lang bæretid. Den hudvenlige klæber hjælper med at holde huden sund omkring stomien. Frigør tid, ved at forebygge hudproblemer forårsaget af lækager eller stripping af huden. Skinsmart klæberen gør, at pladen klæber straks og sidder sikkert. Klæbefladens slidser gør den nem og meget fleksibel i brug. Den bløde convexplade er designet til, at give stomien et løft og understøtte en stomi som ligger lavt eller i hudniveau,  uden punkter der kan forårsage tryksår.
eakin Pelican convexe stomiposer

eakin Pelican 1-dels convexe stomiposer

eakin Pelican convexe stomiposer hører til generationen af fleksible og komfortable convexposer (med skålformet klæber).
eakin Pelican 1-dels convex stomipose findes til både colostomi, ileostomi og urostomi. Klæberen består af et hydrokolloidt lag, samt et tyndt skumlag ovenpå selve den bløde convexskål og giver bedre komfort. Klæberen er yderst hudvenlig og passer til de fleste hudtyper.
Stomiposer-ny

eakin Pelican 1-dels minicaps

eakin Pelican 1-dels minicaps med flad klæber
Klæberen er hydrokolloid og yderst hudvenlig og passer til de fleste hudtyper.
Klæberen har en hurtig vedhæftning og maksimal klæbeevne, hvilket betyder optimale vilkår for, at undgå lækage.
Minicaps bruges typisk af dig med colostomi, som irrigerer tarmen (skyller tarmen) og derfor kan have en lille bandage på, når der ikke kommer afføring som normalt.
Desuden kan den anvendes af dig med colostomi, som i intime situationer har behov for den mindste pose.
Stomiposer-ny

eakin Pelican 1-dels stomiposer til børn

eakin Pelican børneposer findes i et udvalg af tømbare poser fra den helt lille stomipose til nyfødte og børneposer til større børn.
Stomiposer-ny

eakin dot ® 2- dels stomi poser

eakin dot 2-dels stomiposer findes til colostomi og ileostomi.

Basispladen fås i flad eller blød convexform, og er med ”Skinsmart” klæber, en unik klæber, der giver hurtig og sikker vedhæftning til huden. Slidserne i yderkanten af klæberen giver en sikker tilpasning til huden, uanset udfordringer med brok, buler nyopereret hævet mave eller gravid mave.

Eakin dot er sikkert at koble sammen ”et lille klik” ved sammenkobling giver brugeren tryghed.

Stomiposer-ny

eakin dot 2-dels stomipose med flad klæber

eakin dot ® basispladen har en unik klæber kaldet ”Skinsmart” som har en god vedhæftningsevne og som giver forlænget bæretid.  Klæbefladen er designet med 6 slidser i yderkanten af klæberen, hvilket giver en meget sikker tilpasning til huden, uanset hvilke udfordringer din mave måtte have, i form af buler eller brok.

eakin dot ® er nemt og sikkert at koble sammen, er behageligt at have på og giver et let og hurtigt poseskift.

  • Flade basisplader  findes i 2 ringstørrelser – opklipbar fra 15mm – 50mm hulstørrelse i den største ringstørrelse.
Stomiposer-ny

eakin dot 2-dels stomipose med blød convex plade

eakin dot blød convex plade er designet med tanke på blødhed og en god komfort til dig der har brug for hjælp til at løfte stomien frem, ved  f.eks. tilbagetrukken stomi, flush stomi eller ved ujævnheder omkring stomien.

eakin dot 2-dels blød convex plade klæber hurtigt og sikkert og har lang bæretid. ”Skinsmart” klæberen er meget hudvenlig og let at fjerne. Fås i 2 ringstørrelser, dækker behov for hulstørrelsen mellem 15-60 mm.

Slidserne i kanten giver en rigtig god pasform og gør pladen velegnet til bulede maver, brok eller andre udfordringer du kan møde som stomiopereret.

Den lilla koblingsring er let at se og kan være en hjælp ved nedsat syn.

Pladen er forsynet med en løftbar koblingsring som gør det let at påsætte og fjerne ny pose uden at trykke på maven. Der er bælteører på convexpladen samt på tilhørende poser, så man kan frit vælge, hvor stomibæltet skal fæstnes.

"Klæberen føles fantastisk. Den eneste klæber jeg har prøvet som er så blød og komfortabel, og ikke laver folder eller  løsner sig i kanten.”

- eakin dot bruger -

Stomiposer-ny

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Focuscares nyhedsbrev er til dig som har brug for viden om stomi- og sårpleje og som gerne vil holdes opdateret om nyheder.

Uanset om du er nyopereret eller har været stomiopereret længe eller du er sundhedfaglig person.

Vi lover dig, at vi ikke sender mange nyhedsbreve- kun ca.6-10 stk. på årsbasis med relevant indhold.

God fornøjelse med vores hjemmeside.

Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker gratis vareprøver.

Professionel / Bruger

Tak for din tilmelding