Råd og vejledning

Hos Focuscare er vi klar til, at råde og vejlede både dig der er nyopereret eller dig der har haft din stomi længe. Søger du efter mere ideelt produkt eller vil du eks. gerne drøfte et hudproblem?
Vi har lang erfaring med at vejlede og tager udgangspunkt i hvad der passer til din krop.  Vi er kendt for vores gode klæbere, som løser problemer som hudirritation, lækage, plader der ikke slipper i kanten eller hvor brok og buler giver udfordringer for din stomi/pose.

Vi yder hjælp over telefonen, men tilbyder også besøg hjemme hos dig i dine egne trygge rammer- en service uden beregning.

Du er velkommen til, at kontakte os på telefon:
49 26 13 99 – du vil altid få fat i en person der har mange års erfaring med stomi  – 2 erfarne sygeplejersker sidder klar til at hjælpe dig.

Du er også velkommen til at sende en mail til info@focuscare.dk – hvor du kort beskriver hvad det drejer sig om og at du ønsker at blive kontaktet på tlf. nr xxxx – så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi sender dig gerne prøver på vores produkter (uden beregning) og følger op med et telefonopkald

Kontakt os i dag, hvis du oplever problemer med dit nuværende stomiposesystem.

Vi glæder os til at høre fra dig

Råd og vejledning

"Klæberen føles fantastisk. Den eneste klæber jeg har prøvet som er så blød og komfortabel, og ikke laver folder eller  løsner sig i kanten.”

- eakin dot bruger -

Råd og vejledning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Focuscares nyhedsbrev er til dig som har brug for viden om stomi- og sårpleje og som gerne vil holdes opdateret om nyheder.

Uanset om du er nyopereret eller har været stomiopereret længe eller du er sundhedfaglig person.

Vi lover dig, at vi ikke sender mange nyhedsbreve- kun ca.6-10 stk. på årsbasis med relevant indhold.

God fornøjelse med vores hjemmeside.

Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker gratis vareprøver.

Professionel / Bruger

Tak for din tilmelding