Eakin dot 1 dels tømbar convex stomipose

Findes i 3 posestørrelser med opklipbare og forudstansede stomidiametre

Er en hudvenlig stomipose med ekstra lang bæretid. Den hudvenlige klæber hjælper med at opretholde og forbedre hudens tilstand omkring stomien. Frigør tid, ved at forebygge hudproblemer forårsaget af lækager eller stripping af huden.

Skinsmart klæberen gør, at pladen klæber straks og sidder sikkert. Klæbefladens slidser gør den nem og meget fleksibel i brug. Den bløde convexplade er designet til, at give stomien et løft og understøtte en stomi som ligger lavt eller i hudniveau,  uden punkter der kan forårsage tryksår.

Posen er velegnet hvis påsætning og vedhæftning udfordres af brok, buler eller ujævnheder. Pladen former sig efter din kropfacon og er velegnet til både flade og ujævne maver. Eakin dot posen er udformet med kigge vindue og mulighed for at gemme udløbet væk så den giver en maksimal brugerkomfort.

Skræddersyede stomiprodukter til dine behov

Vi mener ikke, at du skal nøjes. Vi mener, at du skal trives med dine stomiprodukter, og derfor tilbyder Focuscare hjælp og vejledning, så du får en løsning, der passer til dine behov.

1-dels eakin dot convexe stomiposer

Til dig der vil leve et aktivt liv med stomi

Mød Signe, der nu kan være en aktiv mor, for sine 2 små børn. Signe har tidligere haft mange udforringer med lækager.

Læs hele historien →

1-dels eakin dot convexe stomiposer

Føler du dig begrænset i hverdagen?

Vi værner om et aktivt stomiliv ved at tilbyde de rigtige løsninger, så har du udfordringer, kan du finde løsninger i vores spørgsmål og svar.

Læs ofte stillede spørgsmål →

Stomiløsninger

Ofte stillede spørgsmål

Vi mener ikke at du som stomiopereret skal affinde dig med halve løsninger/udfordringer på grund af manglende alternativer – Hos Focuscare gør vi os umage med at finde et godt og sikkert alternativ.

Hvorfor kan der opstå lækage?

Det er ikke usædvanligt at opleve visse problemer på din stomirejse, især i de første dage. Heldigvis kan de fleste af disse problemer løses med nogle få justeringer, så det bliver lettere for dig at håndtere.

Ujævn hud og folder
Huden omkring din stomi kan være ujævn eller have mindre folder. Ved at udligne ujævnheder med eakin cohensive pasta, før posen påsættes, hjælper du med at forhindre lækager og øm hud. En mere jævn hudoverflade kan også opnås ved at strække hud eller hudfold let før påsætning af pose eller tilbehørsprodukt.

Læs mere her

Mål din stomi
I løbet af de første 6-8 uger vil hævelsen på din stomi falde og således ændre form og størrelse.

En nøjagtig stomiskabelon hjælper med at forhindre mange hud- og lækageproblemer.

Læs mere her

Hvordan undgås tarmluft i posen?

Eakin har udviklet en luftventil til alle typer stomiposer, 1-dels, 2-dels, tømbare eller lukkede poser. Osto-EZ-Vent® er blevet udviklet uden filterfunktion for at give mulighed for en hurtig udluftning, så posen bliver flad øjeblikkelig. Dette forebygger, at posen sprænger eller løsner sig fra huden. Oplev mindre bøvl, færre pinlige situationer og få øget tryghed.

Læs mere her

Hvorfor opstår der pancaking?

Du er måske stødt på ordet pancaking selv eller har hørt det fra din stomisygeplejerske og undrer dig over, hvad det er. 

Hvad betyder pancaking?
Pancaking er et af de mest almindelige problemer, som folk med en stomi oplever (oftest kolostomi). Det bliver kaldt pancaking, fordi stomiposen bliver flad som en pandekage og danner vakuum. Det får dog ikke afføringen til at stoppe med at komme. Men i stedet for at falde ned i posen, samler afføringen sig omkring toppen af stomien, tørrer ud og kan danne en prop, så ny afføring i værste fald vil blive skubbet ud bag pladen.

Hints og tips til at hjælpe dig med pancaking/vakuum
Hvis man har problemer med pancaking, kan man prøve at spise nogle af de grøntsager, som giver luft i tarmen. Man kan også smøre posen indvendigt med madolie, så afføringen nemmere glider ned i posen

Sørg for at drikke nok i løbet af dagen, det anbefales at drikke ca. 2 liter på 24 timer. Dette kan også hjælpe med at blødgøre afføringen.

Læs mere om kolostomi

Hvilke stomityper er der?

Der er 3 forskellige stomityper, hvor kolostomi og ileostomi betyder, at tyktarmen er ført ud på maven. Urostomi betyder, at urinlederen er ført ud på maven.

En stomi er altid resultatet af en behandling, der er foretaget på grund af en sygdom. Stomien kan enten være midlertidig eller for resten af livet.

Læs mere om:
Kolostomi
Ileostomi
Urostomi

Start en dialog

Brug for hjælp og vejledning?

Send en besked eller ring til os, så vi kan finde en god og sikker løsning på de udfordringer, du har. 

Ring til os på +45 4926 1399

Nærmere oplysninger

eakin dot 1-dels tømbare convex er en nyhed i eakin dot serien, en  generation af stomiprodukter, som nu supplerer eakin dot  2-dels produkterne. 

Skinsmart klæberen er en hudvenlig  hydrokolloid, som hæfter øjeblikkeligt, er fleksibel, med slidser langs klæberkanten, som  sikrer en god tilpasning til enhver kropsform, enten maven er flad eller ujævn.

Den bløde convexklæber er designet til at give stomien et løft og understøtte en stomi, som ligger lavt eller i hudniveau, uden punkter der kan forårsage tryksår.

Posen er velegnet, hvis påsætning og vedhæftning udfordres af brok, buler eller ujævnheder. Pladen former sig efter din kropsform, og kan bruges til såvel flade som ujævne maver.

Desuden har eakin dot posen kiggevindue, mulighed for at gemme udløbet under stoffet på posen, for bedre brugerkomfort.

De convexe klæbere opklipbare findes til stomidiameter max 15-40mm eller  15-55 mm. desuden i mange forudstansede hulstørrelser, med spring på 2,5 mm

Se venligst skema med varenumrene

Varenumre 1-dels tømbare stomiposer, convex klæber

1-dels eakin dot convexe stomiposer

Produkt Ref.VarebeskrivelseStørrelseMax pose kapacitet (ml)Antal styk pr. æske
840200eakin dot® 1-dels blød convex tømbar Miniopkl 15-40mm445ml10
840201eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std opkl 15-40mm490ml10
840202eakin dot® 1-dels blød convex tømbar Maxi opkl 15-40mm710ml10
840203eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Maxiopkl 15-60mm675ml10
840204eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 20mm490ml10
840205eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 22.5mm490ml10
840206eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 25mm490ml10
840207eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 27.5mm490ml10
840208eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 30mm490ml10
840209eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 32.5mm490ml10
840210eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 35mm490ml10
840211eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 37.5mm490ml 10
840212eakin dot® 1 -dels blød convex tømbar Std 40mm490ml 10

Sådan anvender du Beskyttelsesmærkater

Følg disse trin:

1. Beskyttelsesmærkater til at dække stomiposens filter er vedlagt. Anvendes eks. under badning eller til at forebygge “vakkum” i posen.
2. Påsæt beskyttelsesmærkatet ved at løfte op i “split vinduet” på forssiden af posen og placer mærkatet ovenpå filteret der kan ses som en mørk lille cirkel.

Se vores video for yderligere information

Sådan påsættes et stomibælte

Følg disse trin:

1. Påsæt din stomipose/plade som beskrevet i brugsanvisningen. Herefter fastgør du den lille bæltekrog til et af bælteørerne på posen eller basipladen. Krogen på bæltet skal vende udad for at forhindre, at den gnider ind mod din hud.
2. Før bæltet rundt om taljen, stræk bæltet og fastgør bæltekrogen til det andet bælteøre. Sørg for, at bæltet ikke er snoet. Træk forsigtigt for at sikre, at det sidder godt fast.

Se vores video for yderligere information

1-dels eakin dot convexe stomiposer

Passer godt sammen med eakin Release klæbefjerner

eakin Release er en alkoholfri, silikonebaseret klæbefjerner med tilsat E-vitamin. Release gør det nemt og smertefrit at fjerne din stomi – eller sårbandage. Opløser hurtigt klæbematerialet og gør det nemt, at fjerne såvel stomiplade, sårbandage og eventuelle klæberester. Svier ikke.
Produktet fås både som spray og vådservietter.

Gå til produkt →

"Klæberen føles fantastisk. Den eneste klæber jeg har prøvet som er så blød og komfortabel, og ikke laver folder eller  løsner sig i kanten.”

- eakin dot bruger -

1-dels eakin dot convexe stomiposer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Focuscares nyhedsbrev er til dig som har brug for viden om stomi- og sårpleje og som gerne vil holdes opdateret om nyheder.

Uanset om du er nyopereret eller har været stomiopereret længe eller du er sundhedfaglig person.

Vi lover dig, at vi ikke sender mange nyhedsbreve- kun ca.6-10 stk. på årsbasis med relevant indhold.

God fornøjelse med vores hjemmeside.

Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker gratis vareprøver.

Professionel / Bruger

Tak for din tilmelding